GeoNed B.V. is een ingenieurs- advies- en detacheringsbureau met hoofdactiviteiten Geodesie, Detachering Werving en Selectie en Geo-informatie, gericht op de zakelijke dienstverlening. De vakdisciplines Landmeten, Maatvoering, Gis, Leidingregistratie, Engineering, Infrastructuur, Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening, Detachering, Werving en Selectie, Geo-informatie, Mutatieregistratiesoftware en Softwareontwikkeling vormen de belangrijkste activiteiten en werkzaamheden binnen het bedrijf.

Jarenlange kennis en ervaring, uitgevoerd bij diverse bedrijven in verschillende marktsegmenten, zorgen voor een brede en betrouwbare expertise in deze vakgebieden. Hierdoor is GeoNed B.V. in staat om uiteenlopende wensen en eisen van relaties op een doelmatige, efficiŽnte en kostenbewuste wijze uit te voeren.

Een grote diversiteit aan opdrachten stelt hoge eisen aan flexibiliteit, creativiteit en innovatief vermogen van de organisatie. Gericht kennisniveau, updating van nieuwe ontwikkelingen en bijscholing van medewerkers is hiervoor noodzakelijk. Opleiding van medewerkers bestaat uit universitair, hbo en mbo nivo.

Vanuit de locatie Breda en Rotterdam worden alle activiteiten gecoŲrdineerd en uitgevoerd. Het werkgebied van GeoNed B.V. omvat geheel Nederland. Een team van meetploegen, operators, engineers, uitvoerders, projectleiders, managers, programmeurs en informaticadeskundigen zorgen voor de gewenste uitvoering en advisering.